9 de des. 2007

MAQUILLATGE

"Segons protecció civil les ratxes de vent poden arribar fins als 120 quilòmetres hora. S'aconsella tenir la màxima precaució a la carretera i extremar les mesures de seguretat a l'hora de caminar sota els balcons i les façanes potencialment perilloses. Això és tot per ara, els esperem a la propera edició de les noticies "

I després d'això aquella dona es va treure el micròfon, es va desmaquillar, es va vestir amb la seva roba i va deixar el vestuari de la tele al seu armari particular. Va sortir de l'edifici sense adonar-se que una peça de la decoració nadalenca estava a punt de desprendre's i caure-li al cap. Es va ficar dins el cotxe i va accedir a l'autopista sense comprovar primer si el carril d'incorporació estava lliure i ni tan sols va posar l'intermitent. Va conduir quaranta quilòmetres l'hora per damunt de la velocitat permesa, parlant al mateix temps pel mòbil. Quan va arribar al poble es va apropar a la tenda per comprar quatre coses deixant el cotxe davant un gual d'ambulància. Dins del comerç es va endur unes xocolatines a la butxaca gairebé sense adonar-se'n. Va comprar tabac i alcohol. Mentre pagava, la van trucar i ni es va acomiadar de la mestressa ("aquesta noia des de que surt a la tele ja no és la que era").
Tot just entrant a casa seva va encendre la calefacció i la va posar a una temperatura de vint-i nou graus. Es va posar una samarreta de màniga curta mentre encenia el primer cigarret. Va prendre tres tasses de cafè amb un bon raig del conyac que havia comprat a la tenda. Per passar el temps mirava per la finestra com el vent bufava amb força i escampava la brossa de dins la bossa que havia oblidat baixar ahir i que ara estava al mig del carrer. El quart cigarret va ser de marihuana mentre pensava que aquell porro potser li faria venir la gana. Després de pixar es va dutxar i va aprofitar per masturbar-se. Amb el cabell humit va encendre la cinquena cigarreta de la tarda. Va posar un cd a l'equip. Va pujar el volum fins que els veïns van començar a picar a la paret.
Es va quedar adormida amb la burilla d'un nou cigarret als dits. Quan es va despertar va veure que era massa tard per menjar res. Va agafar el cotxe. Conduïa a molta més velocitat de la permesa pels carrerons de l'urbanització. Quan va arribar a la tele les rodes feien pudor de goma cremada. Va entrar al seu despatx. Li van donar el guió. El va revisar mentre es vestia i fumava un cigarro més.

Cinc, quatre, tres, dos, un.......... " Hola bona nit. No ha estat un bon cap de setmana per sortir amb la família. El vent ha bufat amb força durant tot el mati i la tarda d'avui tot i que l'absència de precipitacions ha facilitat l'operació tornada per tots aquells que han pogut gaudir del cap de setmana.........." Una llàgrima va caure per la seva galta però el maquillatge ho va dissimular perfectament